z jabłkiem i cebulką
z szynka szwarcwaldzką i suszonymi pomidorami
z pomidorowym concasse i świeżą bazylią
podawana z sosem cytrynowo-miodowym na świeżej sałacie
w towarzystwie sosu koktajlowego
serem gorgonzola, migdałami i grejpfrutem
z jajkiem
z oliwą truflową
z płatkami mozarelli
w sosie z kapeluszy leśnych grzybów
serwowana ze smażonymi jabłkami i sosem z Calvadosu
ze szpinakiem i pomidorami suszonymi
panierowany w obwarzanku krakowskim z dodatkiem majeranku
w sosie winno - tymiankowym
w sosie koniakowo-pieprzowym
podawany z sałatką i frytkami
podawany na duszonych warzywach z sosem z wytrawnego białego wina
podawany na zielonych szparagach z sosem śmietanowym
z oliwkami , kaparami i Grana Padano
na różne sposoby
z brokułami i sosem serowym
panierowane w płatkach kukurydzianych podawane z frytkami i surówką z marchewki z dodatkiem jabłka
z ziemniaczanymi talarkami i surowką sezonową
z owocami i bitą śmietaną
z gałką lodów waniliowych
Zapisz się do naszego newslettera już dziś!
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.
OK, zamknij